KLiMDiNG is gespecialiseerd in het bouwen van houten speeltoestellen.
We bieden een reeks basismodellen van het merk Blue Rabbit. Deze kan je aan jouw wensen aanpassen en uitbreiden met leuke accessoires.

Met een KLiMDiNG in de tuin zullen je kinderen veel vaker buiten spelen en dat is juist datgene wat KLiMDiNG wil bereiken! Klimmen, kampen bouwen, schommelen, samen ontdekken, knusse hoekjes creëren,… Dit zijn belangrijke speelervaringen in de ontwikkeling van jonge kinderen. Ze moeten bewegen en fysiek worden uitgedaagd. Weg van de vele schermen rondom hen: bewegen!
Zo wordt hun motoriek verder ontwikkeld wat de basis is voor heel veel vaardigheden die op latere leeftijd van pas komen.

Personaliseer jouw KLiMDiNG.

 

Wist je dat er zelfs een rechtstreeks verband is tussen ons evenwichtsorgaan en concentratievermogen? Telkens wanneer we ons evenwicht stimuleren, geven we ook een boost aan het concentratievermogen en dat is nuttig op school. Laat je kinderen dus zoveel mogelijk slingeren, klimmen, springen, glijden en buiten spelen met KLiMDiNG !

Wil je jouw speeltoestel nog verder aanpassen aan de behoeftes van je kinderen of geef je graag een nieuw leven aan je oude schommel door hem aan te bouwen aan onze speeltoestellen? Ook dat is zeker mogelijk! Vertel ons gerust jouw ideeën en wij werken samen met jou het ideale KLiMDiNG uit.

Deze website gebruikt cookies. Klik op accepteren om verder te gaan.